2020. Szeptember 28.

Bronzeső!

Hatalmas örömmel tudatjuk, hogy termékeink ismét nívós versenyeken szereztek érmeket és minősítést.

A Fiatalokért Együtt Kulturális Egyesület szervezésében megrendezett Magyar Ízek Versenyére az ország minden potjáról és a határon túlról is neveztek kistermelők. A szakértő zsűri a chilis birsalmasajtunkat és a Peri-Peri szószunkat díjazta bronz minősítéssel. Köszönjük a szervezők áldozatos munkáját és gratulálunk minden indulónak és díjazottnak!

Az International Flavor Awards által megrendezett nemzetközi kézműves termékek versenyén a Jerk és Black Garlic chiliszószaink nyertek bronzérmet.
Magyarként különösen jó érzés olyan kategóriában dobogós eredményt elérni ahová a nemzetközi konyha ismert termékei hivatottak nevezni. Ilyen volt a Jerk szószunk amely egy ízig-vérig jamaikai fűszerezési és éteklészítési eljárás. A jerk mára már világszerte ismert és kedvelt ízvilág mely karibi hangulatot varázsol minden asztalra.
Black Garlic szószunk "Ketchup" kategóriában élt el világsikert közepes csípősségével és semmi máshoz nem hasonlítható fekete fokhagymás ízével.

Örömködünk mindegyiknek nagyon! 🙂

2020. Április 17.

TASQ

A hódmezővásárhelyi hotsauce.hu „Peri-Peri” paprikaszósza valamint „Ételerősítő” paprikaszósz arany színű tanúsítványt (Gold TASQ certification trademark) kaptak, mely jogosít a védjegy használatára, melyeket az Eurotender Association állított ki.

2020. Március 11.

The Hot Pepper Awards

A Hot Pepper Sauce (extra) chiliszószunk ezüstérmet nyert egy rangos világversenyen. Az USA-ban megrendezett The Hot Pepper Awards zsűrije a Louisiana-style kategóriában tisztelt meg bennünket az ezüstéremmel.

2019. Május 12.

Bödön Piac

A szegedi Bödön Piacon mostmár állandó résztvevők vagyunk minden hónap második vasárnapján. Köszönet a szervezőknek!

2019. Május 4.

Szószvilág

Hamarosan új rovatot indítunk Szószvilág címmel melyben igyekszünk majd bemutatni a világszerte legismertebb szószokat. A fő téma természetesen itt is a chili lesz, de tervezünk kisebb de annál érdekesebb kitérőket is.

2018. November 11.

Termékeink

Végre felállni látszik az idei - és egyben a legelső - hadrend. A weblap is frissült, szóval lehet mazsolázni. Már nem sok választ el bennünket a piacolástól sem.

2018. Szeptember 4.

HunHot 18

Gratulálunk a nyerteseknek és minden indulónak valamint zsűritagnak a színvonalas munkáért.

Külön köszönet az alábbi értékelésért. Előkelő helyet ugyan nem szereztünk de megtisztelő, hogy részt vehettünk.
HunHot 2018 verseny

2018. Augusztus 19.

HunHot 18

Kíváncsian várjuk az idei HunHot eredmények közzétételét, érdemes lesz minden helyezett termékét megkóstolni.